Hvordan Man Kan Vinde Krigen Mod Angst


Høje niveauer af angst kan decimere nogens liv. Alt for ofte forsøger folk beskæftiger sig med angst at afskære sig fra resten af verden. Du behøver ikke at beskæftige sig med din angst ved dig selv. Der er en masse ting du kan gøre for at lindre angst. Læs følgende artikel for at finde ud af hvordan.

For at sikre, at angst ikke er at få dig, få tilstrækkelig motion hver dag at berolige nerverne. Endorfiner produceres under fysisk aktivitet, og disse vil sikre at din spiritus er høje og dine tanker er ikke fokuseret på stress i dit liv. Fysisk aktivitet fremmer også generel wellness og tar bort sorg.

Høj angst niveauer kan forårsage din vejrtrækning bliver unormal. I disse situationer, fokusere udelukkende på din vejrtrækning, kan du få det tilbage under kontrol.

Tæl dine vejrtrækninger og slappe af som du ånde ind og ud. For at få de bedste resultater, skal du vælge en rolig, afslappende sted at gøre dine åndedrætsøvelser.

Prøv at fortælle en betroet ven, en af deres største frygt og pynte den så meget som muligt, når du fortæller dem. Som du relatere historien igen og igen, kan du begynde at forstå, er det absurd. Angribe din angst på denne måde kan tilbyde et helt nyt perspektiv på den reelle betydning af spørgsmålet.

En tillidsfuld ven er en værdifuld fordel. Du kan tale om din angst problemer med denne person. Taler med nogen kan hjælpe med at frigive spændinger og gøre en enorm forskel i at kontrollere dine følelser. Holde dine følelser indeni vil gøre dig føle sig mere isolerede og kan forværre din situation, som feks. at blive irriteret.

Når der beskæftiger sig med øget angst, vil du sandsynligvis have en øget trang til salt. Trangen er resultatet af kroppens behov for salt. Prøv at bruge havsalt, som det er uforarbejdede, har spormineraler, som din krop har brug for og er let at fordøje.

Det er meget vigtigt at altid spise en afbalanceret og sund kost, så endnu mere for folk, der lider af angstanfald. En afbalanceret kost er fuld af næringsstoffer og vitaminer, som din krop har brug for at forblive sunde, i stedet for alle de andre skrammel du kunne fylde den med.

Holde dig travlt. Når du sidder hele dagen, ikke at gøre noget, dit sind har tendens til at vandre og du kan begynde at fokusere på din angst. Selv gør enkle gøremål rundt i huset kan bidrage til at mindske din angst.

Begynde at skrive ned dine tanker i en journal eller dagbog. Nogle personer har et overskud af stress-fremkaldende tanker gemt i deres sind, og de har ingen metode for at frigive dem. Ved hjælp af dagbogen som en journal over alle billederne stressende vil tillade dit sind til at være fri for tanker om nutiden og gøre det lettere at undgå tanker, der udløser Ængstelige følelser.

Tale med nogen om dine følelser, som en læge eller et familiemedlem. Aftapning din følelse indeni vil kun lade dem gnave og blive værre. At komme ud af disse ting kan hjælpe dig med at være i en bedre tilstand af sind og har mindre angst.

Mange mennesker, der stuffer fra stress og angst ikke tager tid til at slappe af, og chill out. Gør det en nødvendig del af hver dag til at tage en afslapning pause, hvor du kan nyde nogle te, læse eller bare nap. Hvis du praktiserer denne afslapning i 20 minutter hver dag, vil du bemærke din angst niveauer falde over tid.

Som bekendt er kan en stor bekymring forvandle dit daglige liv til en elendighed. Angst-kampe tips du har https://www.adaa.org/ læst i denne artikel er meget effektiv. Enhver tid du begynder at have følelser af angst, være sikker på at huske de tips lagt ud her, så du er bedre i stand til at bringe dine følelser tilbage under din egen kontrol