Stop Lider Nød Af Angst


Selv om nogle stress er normale i alles liv, kan det blive styret.

Hvis venstre umarkeret, kan stress forstærke over tid og drej ind i angst. Og angst kan men krop under usunde stammer, forårsager sygdom og sygdom. Hvis du vil vide mere om hvordan angst og stress kan behandles effektivt, må du kun tage et kig på handy oplysningerne nedenfor.

Begrænse den tid, når du læser avisen eller ser nyhederne, hvis aktuelle begivenheder gøre dig ængstelig. Mens det er godt at forblive opdateret med verdensbegivenheder, behøver du konstant forbruge negative rapporter om alt fra krige til naturkatastrofer.

Etablere daglige mål for dig selv, hold på din integritet. Ved at have et mål, som du kan arbejde hele dagen, vil du kunne fokusere dit sind på dette mål. Holde dit sind besatte hjælper også til at holde dig fra mulling over negative aspekter af livet, der kan invitere angst.

Det er ikke ualmindeligt for dem under store stress at opleve salt trang. Det skyldes, at kroppen kan fortælle dig at have mere salt opfylder dens natrium. Uforarbejdede salt, at kroppen kan nemt fordøje og har flere mineraler er ideel.

En fantastisk måde at holde din angst under kontrol er ved at blive optaget. Hvis du ikke har noget at distrahere din hjerne, https://www.beyondblue.org.au/the-facts/anxiety/signs-and-symptoms så du har tendens til at gryderet over ting, du ikke kan ændre, og dette kan øge din angst. Små ting som gør husarbejde eller vask din bil kan hjælpe meget.

Når du føler dig angst, fokusere på din vejrtrækning. Dit åndedræt bliver kortere og er undertiden varieret og uregelmæssig. Når der beskæftiger sig med angst, er det svært at huske at trække vejret lige. Men hvis du er opmærksom på det, kan du regulere din vejrtrækning, således at du kan rolig selv og genvinde kontrollen. Prøv dit bedste for at koncentrere din vejrtrækning, når du har en angst angreb.

Dine bekymringer vil ikke få nogen bedre, hvis du spilder din tid fretting over dem. I stedet, kigge efter måder at blive optaget, at du kunne holde dit sind ud af dine bekymringer. Prøv en ny hobby eller kunstneriske outlet, der holder dig travlt og hjælper med at sænke angst du oplever.

Prøv at sætte et mål for dig selv og prøv hårdt at gøre det. Hvis du opnå dette, vil du forblive fokuseret i løbet af dagen. Dette vil hjælpe dig med at undgå negative tanker og din angst vil falde. Snarere, du har evnen til at koncentrere sig om ting, som støtte i din produktivitet.

Dette kan lyde lidt fjollet, men prøv at gøre sjove ting, når du har et panikanfald lyst til at danse rundt. Dette er en fantastisk måde at distrahere dig fra dine tanker. Når du har en panik angreb, du har brug at distrahere dig selv. Udnyt uanset aktioner kan få dig distraheret, afhængigt af din placering.

Tage en yogaklasse - det vil virkelig hjælpe til at reducere din angst. Yoga er en glimrende måde at fokusere din energi og mindske angstsymptomer. Du vil forbedre din fysiske balance og din mentale klarhed med lidt tid på en yogamåtte.

Giv dig selv lidt tid, når du har angst kursus gennem din krop på en daglig basis. For meget arbejde og for lidt afslapning er en fantastisk opskrift på opbygning af stress og angst. Tage lidt tid ud af hver dag til at gøre hvad slapper dig.

Som du sagde fra artiklen ovenfor, angst og stress er ikke noget nogen ønsker, men desværre begge er en naturlig del af livet. Vi kan ikke slippe af med alt, hvad der understreger os, men vi kan lære at beskæftige sig med disse ting. Hvis du indarbejde tips fra artiklen i dit daglige liv, vil du have viden om hvordan til effektivt mindre mængder af stress og angst du behandler